Windows 10-es operációs rendszerrel rendelkező gépre, hogyan tudok XP-t telepíteni?
Figyelt kérdés
Régi programokat akarok használni a gépen, a frissítések nem fontosak.2021. dec. 30. 16:11
21/27 anonim válasza:
Hát a w10 telepítő képes rá hogy formázza a vinyót, aztán ha utána nem rakod fel, úgy egy oprendszer nélküli gépet kapsz.
Mi az amihez annyira kell a winxp?
22/27 A kérdező kommentje:
Nincs win10 telepítőm. Anélkül nem lehet valahogy formázni? Akarok egy gépet amin a régi játékaimmal tudok nosztalgiázni.
2021. dec. 30. 19:43
23/27 anonim válasza:
Hirens boot iso-ban letöltöd, arról bootolva.
CMD/Diskpart van benne ha jól amlékszem, azzal törölhetsz mindent. Ez cirka 3GB-os ISO, valaki tudja honnan töltöttem le, mert nekem nem ugrik be. Talán github...
Lehet valaki fejből leírja a menetét. Tedd fel új kérdésnek.
Viszont az SSD-re Xp-t említsd meg.
24/27 anonim válasza:
Ott linkeltem a win7 telepítőjét..
25/27 anonim válasza:
Filename mellett x64 stb
26/27 anonim válasza:
win10 (telepítő) eszköz letöltése
27/27 anonim válasza:
SATA driver nélkül nem megy föl az xp!!!
Régebben integrálni kellett az xp telepítőbe nLite progival, vagy sata-ról át kellet állítani IDE módra a biosban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!