Windows 10-es operációs rendszerrel rendelkező gépre, hogyan tudok XP-t telepíteni?
Figyelt kérdés
Régi programokat akarok használni a gépen, a frissítések nem fontosak.2021. dec. 30. 16:11
11/27 anonim válasza:
4/ azért nem formázza, mert az XP még nem ismerte a GPT-t, csak az MBR-t..
12/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége, de egy ssd-t tettek a gépbe a régi hdd helyett.
2021. dec. 30. 17:59
13/27 anonim válasza:
Xp-ből csak az Sp3-as verzió települt nálam. SP3-as?
14/27 A kérdező kommentje:
Igen az van nekem is. A biosban átállítom a sata controller mode-ot comaptible-re és a dvd meghajtóról bootolok, de akkor sem megy.
2021. dec. 30. 18:19
15/27 A kérdező kommentje:
Először is xp volt ezen a gépen. Azóta nem megy a telepítés amióta a win10-t rátették.
2021. dec. 30. 18:22
16/27 anonim válasza:
Itt látszik, hogy GPT-s, gondolom ez van nálad. Jobbklikk a "lemez0/alaplemez"-en kell.
17/27 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom mi az a GPT. Nem vagyok annyira jártas a témában, de Windowst telepíteni tudtam eddig, most nem megy. Ha a dvd lejátszóról boot-ol ez írja:
PXE-MOF: Exiting Intel PXE ROM:
No bootable device -- insert boot disk and press any key.
2021. dec. 30. 18:46
18/27 anonim válasza:
19/27 anonim válasza:
Most gondolom GPT-t ír. Arra nem fogysz Xp-t telepíteni.
20/27 A kérdező kommentje:
GPT-t ír igen.
Na és teljesen letörölni nem tudom a win10-et, hogy egy operációs rendszer nélküli gépet kapjak?
2021. dec. 30. 19:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!