Hogyan tudom megakadályozni a gépem lefagyását?
Bocs, beragadt a caps lock.
A 3Dfx-et.
Szerencséd van, egyetlen darabot találtam. Az áron ne lepődj meg, ritka, keresett darab a tudása miatt. De nézd meg a géped, hogy van -e benne AGP foglalat!
Bocs, ezt nem figyeltem. Akkor viszont "passzolom".
Lehet ugyan kapni Voodoo 4-es és 5-ös kártyát PCI aljzattal is, de arany-áron, ezért nem is linkeltem. Csak külföldi oldalakon találtam, és 300$ alatt nincs.
#24-nek:
Azért elég vicces, hogy lassan 20 éves cucc még mindig versenyképes tudásban. Túl jól sikerült.
Ezt nem egészen értem. Hogyan versenyképes tudásban? A retro piac nagyon másképp működik. A Voodoo nem azért drága, mert versenyképes, hanem anélkül, hogy túlrészletezném, mert különleges.
A Voodoo 4 és Voodoo 5 kifejezetten szar kártyák voltak, amikor megjelentek. Jelentősen lassabbak voltak a konkurensek csúcskártyáinál, nem volt T&L támogatás, Glide támogatással már nem jelentek meg játékok, cserébe drágák voltak. A Voodoo 3 is csak versenyképes, de már nem piacvezető. A Glide még tényező volt és korrekt volt a teljesítménye DirectX-ben és OpenGL-ben, bár a TNT2 Pro és kiforrott driverekkel a Rage128 Pro gyorsabb tudott lenni, illetve nem tudott 32bit színmélységben renderelni.
A 3Dfx játszótere 1996-1998 volt a Voodoo és Voodoo 2 kártyákkal, és igazán az alapozta meg a legendáját, hogy a PoverVR PCX-szel együtt az első sikeres gamer 3D gyorsító volt.
#27-nek:
Jó.
A "versenyképes"-t én sem a tudásra értettem. Az árára.
#28 vagyok:
Rosszul fogalmaztam.
No mielőtt más irányba megy el a dolog: én csak szoftveres megoldásokban gondolkoztam, méghozzá Voodoo emulátorokban, és ez az amivel elakadtam.
Se a dgVoodoo se az nGlide emulátort nem tudtam használni.
Mindkettőt letöltöttem, másolgattam a játékba a leírásban szereplő dll fájlokat, de a játék tudomást sem vett róla. Valamit szerintem rosszul csinálok, csak nem tudom mit. Ebben kérek szépen segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!