VLC-ben az srt feliratokat értelmes megjelenítésűre át lehet kapcsolni?
utálom, hogy előre berakja a következőt majd felrakja eggyel magasabbra amikor ideje van, nem csak akkor és addig látszik amikor annak látszódnia kell.
Hol lehet ezt visszakapcsolni? Milyen név alá dugták el? A feliratbeállítások-részletes beállítások alatt se találom. Rettenetesen idegesítő.
Ó, hogy pusztlna meg. Az. Előző túllóg.
Lehet ezt valahogy épeszű programmal javítani, hogy a következő elejét betegye az előző végére?
Vagy a VLC-ben megadni, hogy ha következő felirat jön akkor törölje az előzőt?
Google2srt szedi így le a youtube feliratot srt-be, magyar ferdítésben. (ami pont tökéletes is lenne, csak így iszonyat idegesítő)
Bocs, rosszul írtam.
Tehát a következő elejét tegye be az előző végére. copipastéval megoldható ugye...
Subtitle Edit-ben van olyan opció hogy "Apply minimum gap between subtitles", ami egy bizonyos időtartamot tesz be 2 felirat közé (ez lehet 0 is). Igaz még nem használtam, de úgy hangzik hogy ez megoldás számodra.
No, azt csinálta, hogy a kettővel későbbi kezdőjét rakta be zárónak, ezért marad fenn "pörgőben" :) dehát így hülyét lehet kapni.
Egy videón kicseréltem mosz 360 kézi copipastéval úgy, hogy a következő kezdője legyen az előző zárója. Így már tökéletes, de ezt kézzel így nem lehet örökké végigszórakozni.
Kipróbálom azt amit ajánlottál, ha a minimal gapnál úgy értelmezi, hogy a fix pont a következő kezdete, akkor az jó lesz, más esetben nem.
Köszönöm, meg is találtam.
Eszközök->A feliratok közötti legkisebb térköz alkalmazása->Minimum ezredmásodperc a sorok között: 1
A záró időt a következő kezdete előtt 1 ezredre lövi be. Pont így gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!