Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VLC-ben az srt feliratokat...

VLC-ben az srt feliratokat értelmes megjelenítésűre át lehet kapcsolni?

Figyelt kérdés

utálom, hogy előre berakja a következőt majd felrakja eggyel magasabbra amikor ideje van, nem csak akkor és addig látszik amikor annak látszódnia kell.

Hol lehet ezt visszakapcsolni? Milyen név alá dugták el? A feliratbeállítások-részletes beállítások alatt se találom. Rettenetesen idegesítő.

2021. dec. 5. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem a felirat időzítése a rossz? Nézz bele szövegszerkesztővel, hogy az előző felirat vége idő nem-e van a következő kezdőidején túl. Mert alapvetően úgy kellene a VLC-nek megjeleníteni a feliratot, ahogy srt-ben az időzítve van
2021. dec. 5. 21:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Ó, hogy pusztlna meg. Az. Előző túllóg.

Lehet ezt valahogy épeszű programmal javítani, hogy a következő elejét betegye az előző végére?

Vagy a VLC-ben megadni, hogy ha következő felirat jön akkor törölje az előzőt?

Google2srt szedi így le a youtube feliratot srt-be, magyar ferdítésben. (ami pont tökéletes is lenne, csak így iszonyat idegesítő)

2021. dec. 5. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocs, rosszul írtam.

Tehát a következő elejét tegye be az előző végére. copipastéval megoldható ugye...

2021. dec. 5. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Subtitle Edit-ben van olyan opció hogy "Apply minimum gap between subtitles", ami egy bizonyos időtartamot tesz be 2 felirat közé (ez lehet 0 is). Igaz még nem használtam, de úgy hangzik hogy ez megoldás számodra.

[link]

2021. dec. 5. 21:41
 5/7 A kérdező kommentje:

No, azt csinálta, hogy a kettővel későbbi kezdőjét rakta be zárónak, ezért marad fenn "pörgőben" :) dehát így hülyét lehet kapni.

Egy videón kicseréltem mosz 360 kézi copipastéval úgy, hogy a következő kezdője legyen az előző zárója. Így már tökéletes, de ezt kézzel így nem lehet örökké végigszórakozni.

Kipróbálom azt amit ajánlottál, ha a minimal gapnál úgy értelmezi, hogy a fix pont a következő kezdete, akkor az jó lesz, más esetben nem.

2021. dec. 5. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Van még többféle eszköz abban a programban, lehet velük próbálkozni
2021. dec. 6. 06:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, meg is találtam.

Eszközök->A feliratok közötti legkisebb térköz alkalmazása->Minimum ezredmásodperc a sorok között: 1

A záró időt a következő kezdete előtt 1 ezredre lövi be. Pont így gondoltam.

2021. dec. 6. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!