Ha egy merevlemezt klónozok egy másik fizikai lemezre akkor a töredezettség is meg szűnik?
Megtaláltam rá a helyes szót
"defregmentáció"
Tehát másolás/klónozás közben a cél oldalon levő adatok már defregmentált állapotban vannak?
Szerintem nem. A klónozás lényege hogy bitről bitre ugyanúgy néz ki. Az üres helyeket is átmásolja.
De azért várjunk még további válaszokat is. Ezt csak úgy most elgondoltam :)
Van egy ilyen axagon márkájú külső USB s hdd dokkolóm. Nagyon szépen teszi a dolgát. A teljes rendszer klónozásával sincs gondom mert a klónozással előállított lemezekről is ugyanúgy bebootol a rendszer.
Csak felmerult bennem hogy ez akkor egyben töredezettség mentesítést is csinál e egyben.
Köszönöm az eddigi válaszokat jöhetnek még.
Am ilyen géppel csinálom
És ha így szóbakerult akkor olyan szoftverek is érdekelnek amik intelligensen csinálják a klónozást ha Windows alól csinálnám.
Itt van egy lista: [link]
Rögtön az első, az AOMEI tudja az intelligens klónozást (és még sok minden mást is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!