Media Player Classic vagy VLC használtok és miért? Én VLC használom Szerintem ez kettő legnépszerűbb videó lejátszó program szerintetek is?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 12:11
1/9 anonim válasza:
VLC és MPV(utóbbit Celluloid grafikus felülettel).
Előbbit azért használom mert multiplatform, utóbbit pedig azért, mert faék egyszerű és tökéletesen lejátszik mindent amit kell.
2/9 anonim válasza:
Media Player Classic soha nem találkoztam, akár merre jártam, persze fórumokon esetleg megemlítik
VLC-t használtam sokáig, aztán egy bug miatt átszoktam mpv-re
3/9 anonim válasza:
Ja én is ezt a kettőt használom.bár azt nem tudom hogy a MPC frissül-e vagy már leállították,mert mintha ez utóbbit olvastam volna valamikor.
4/9 anonim válasza:
Munkában vlc, otthon filmnézéshez inkább KMPlayer.
5/9 CspCsj válasza:
MPC-HC van megszokásból.
(mondjuk nem vagyok nagy médiafogyasztó és különleges igényeim sincsenek)
Bár 5-6 hordozható (portable) lejátszó azért megvan, ha ismerős vagy innét egy kérdező nem tud valamit beállítani és kipróbálom. (ezekből 1-2 éves verziók is vannak, mert ritkán frissítem)
6/9 anonim válasza:
VLC. Multi platform, elméletileg több formátumot ismer, na meg a megszokás. Ezt használom 10 éve, nem ma fogok válatni.
7/9 anonim válasza:
Az mpv-t használom minden féle operációs rendszeren. Kismilló lejátszót próbáltam ami lejátsza a 4K videókat, de mindél akadozott vagy a hang vagy a kép hol mindkettő egyszerre (elég régi gépról van szó). Megtaláltam az mpv-t és külön beállítások nélkül lejátszotta a filmeket amiket az előzők nem tudtak akadásmentessen. Ja és szinte nincs olyan formátum amit ne ismerne.
8/9 anonim válasza:
MPC-BE. Azelőtt MPC-HC-t használtam.
9/9 Alex Fly válasza:
MPC-BE. Előtte MPC-HC+CCCP illeve LightAlloy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!