Hogyan indítsam el a Forza Horizon 5-öt?
Figyelt kérdés
Le van telepítve a gépemre,zene is megy,de a játék sajnos nem...Pedig ott van az Asztalon az ikonja,nagyon érdekes,hogy miért nem bírom "elindítani"...Pedig nagyon brutális gépem van,335000 Ft volt :)2021. nov. 28. 18:59
11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) <3
Majd írok nekik,hálás vagyok neked,további szép napot! :)
2021. dec. 6. 12:28
12/16 A kérdező kommentje:
Annyi kérésem lenne hozzád,hogy a Forza Horizon 5.-nek(a Supportnak) van-e e-mail címe?
Sehol sem találom...
Köszi szépen,ha belinkeled nekem! :)
2021. dec. 6. 15:10
13/16 A kérdező kommentje:
Akármit csinálok,nem enged be,se -email címmekkel,semmivel...:(
2021. dec. 6. 15:54
14/16 A kérdező kommentje:
Mindig azt írja ki,hogy hiba a fiókban,meg a telefonszámomban is...pedig a telefonszámomat jól megadtam...semmi,már kezd idegesíteni...
2021. dec. 6. 15:56
15/16 anonim válasza:
Tört játékhoz akarsz hivatalos supportnál segítséget kérni... hát még április elsején is meredek lenne.
16/16 A kérdező kommentje:
Sikerült elindítani! :)
2021. dec. 11. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!