Hogyan indítsam el a Forza Horizon 5-öt?
A gépem adatai:AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz BOX
Attila
2xKingston 8GB DDR4 2666MHz
Attila
XFX RX 5700 XT 8GB GDDR6
Attila
Kingston 500GB M.2 2280 NVMe A2000
Attila
Chieftec Eco 700W 85+ Bronz Box
Attila
Cooler Master MasterBox MB520 RGB Acryl version Black trim
Attila
ASUS PRIME B450M-A
Attila
Az alaplap RGB támogatott, a házzal együtt tud világítani.
Monitor: https:// euronics.hu/termekek/lg-25um58-219-ultrawide-full-hd-ips-monitor/p/204067
Billentyűzet: https:// www.emag.hu/asus-cerberus-gaming-keszlet-nemzetkozi-kiosztasu-billentyuzet-eger-fekete-90yh0141-b2ua00/pd/DKLMPJBBM/?cmpid=92390&gclid=Cj0KCQiAkNiMBhCxARIsAIDDKNWv_CU_ks1H0hI0aIxCHZgUUufhci312B3U5If7mZ78R1i7PiHcc_QaAiM6EALw_wcB
ATI videókártyáról hallottam már, de ez az Attila nekem új márka, de ahogy látom mindent gyárt. Brutális!
A válasz valószínűleg valamilyen mellékes vezérlőn van. Mellékes programok, vezérlők telepítve vannak? Reinstall volt már? Muszáj rgy picit próbálkozni, ha nem megy, mert lehet csak nem jelöltél be valamit telepítéskor. Sajnos nem játszottam vele pc-n, így nem ismerem, de általánosságban itt kell elindulni a probléma megoldása felé.
Mindent telepítettem,be is jelöltem,le is jött a játék,csak nem indul el...Sajnos a Crackelés-hez nem értek...:(
Amúgy az E mappában van a játék,TeamWiever-em is van,semmi megoldás...ez már kezd aggasztani...:(
Majd hátha valaki jobban ért hozzá,mint én,akkor legyen szíves segíteni,köszönöm szépen előre is,akár privát üzenetben is jöhet a segítség :)
Igen,Attila nagyon tud mindent,telefonokat ad el,PC-ket,mindent,okostelefonokat,és még sorolhatnám :D
Nagyon gyors a csávó,és ügyes is(megfizethető nála minden)
Aki szeretne Tőle valamit rendelni,írjon nekem privát üzit :)
Attillának gratulálok hogy 2666-os ramot tett Ryzen mellé. :D Én még Intel mellé sem teszek gaming pc-be 3200-as alatt, pedig Intelek kevésbé érzékenyek a rá.
Amúgy meg ha tört játék, akkor ez van, lehet rossz a crack, vagy hasonló, vegyél game passt, első hónap asszem 300ft csak aztán ott az eredeti.
Valaki tudna nekem segíteni,akár Online-on is,hogy elinduljon? :)
TeamWiever-en keresztül akár :D
Nagyon tetszik,ez a játák,csak idegesít,hogy miért nem bírom elindítani...Majd aki jobban ért hozzá,majd segít,nem olyan fontos,de szerintem elindulna a játék,csak nincs a gépemben CD meghajtó,se kormányom...se kontroller,csak síma Asus Cerberus Gaming billentyűzet,nem tudom,elég-e ennyi információ :)
Köszönöm szépen mindenkinek,aki segít :)
Bitdefender vírusírtóm van,Meg valami olyan ingyenes alkalmazás,hogy AnyDesk,egy ncore.pro-os ismerősöm belinkelte nekem,de így sem megy sajnos...Kérem az "okoskódók,beszólógatások,kíméljenek,köszönöm szépen) :)
Nem veszek semmit a játékhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!