WOW-ban 10-es szinten hogyan szerezhetek magamnak hátast?
Figyelt kérdés
és hol? bloodelf hunter2010. szept. 5. 01:23
3/6 anonim válasza:
10es szinten még sehol. Amikor legutóbb játszottam, akkor asszem 30tól volt.
4/6 anonim válasza:
20-as szinten lehet és Silvermoon előtt kint van egy kis épület ott lehet.
5/6 anonim válasza:
úri fiúknak való már a mai wow, én régesrégen 40ig fejlődtem mount nélkül eredetin és akkor kapod meg csak a 60% ost most meg 20ason megkapod szinte ingyen.
6/6 anonim válasza:
ja most már nagyon egyszerű lett a WoW most a Wotlk-ban könnyebb elérni a 80-as szitnet mint annak idején Classicban a 60 lvl-t bár nem volt alkalmam játszani Classicon pedig azt mondják nagyon élvezetes volt
amúgy 20 lvl-n Silvermoon előtt van kijösz a főkapun és balra vezet egy út ott bent az épületben kitanulod és kint van az árus és körbe van véve ilyen strucc szerű akármikkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!