Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerezhetek magamnak ígyis jópasit? (lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és 76 kg . eddig egyy pasim volt. de vele is csakúgy picit jártunk . 2 hétig. és nemis smároltunk, csák csók volt, de nyelv nélkül .. szerintetek attól hogy nemvagyok egyy modell alkat, szerezhetek valami jó pasit magamnak? (lécci rendes válaszokat)
2011. ápr. 17. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy igen.

De lenne egy ötletem, kezdj neki valamilyen sportnak, te is le leszel nyűgözve, hogy letudsz fogyni, és önbizalmat kapsz nem is keveset.

Például a futást tudnám javasolni. Fitten tart és fogyaszt is, a fogyókúrázni ne fogyókúráz inkább mozogj és táplálkozz egészségesen, kihagyhatod a sok szart az étrendedből, el sem hiszed mekkora változást tudsz elérni elégedett leszel önmagaddal és ezt másik is észreveszik.

Hajráááá:)

2011. ápr. 17. 11:36
 2/7 anonim válasza:

Ha tudod magadról, hogy van probléma a külsőddel, miért nem teszel ellene?

Egy normálisan kinéző csaj válogathat a srácok közül...általában mindig a csajok választanak. Én azt mondom, adjál le 10-15 kilót (bár magasságot nem írtál), és olyan pasid lesz, amilyet csak akarsz.

2011. ápr. 17. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálatok lányoknál miért van az, h még ha rondák vagytok, akkor is v jó pasi kell, v semmilyen?
2011. ápr. 17. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Még nagyon fiatal vagy. Egyrészt ha akarsz, tudsz változtatni az alakodon, de a kérdés nem a fogyókúra rovatban van, úgyhogy ezt hagyom is...

Másrészt még nőni is fogsz, ami szintén előnyösebbé teszi a súlyeloszlást. És azt se tudjuk milyen magas vagy mindehhez, mert pl ha 180, akkor ugyan van rajtad súlyfelesleg, de nem is biztos, h az olyan vészes.

Továbbá a súlyod nem árulja el azt sem, hogy mennyire szép az arcod és milyen a személyiséged.

És találsz rengeteg pozitív példát a neten és az életben is arra, hogy egy nő, aki nem csont és bőr is lehet vonzó és igazi nő, ha van hozzá önbizalma. Nekem is van ilyen ismerősöm, az ismertebb emberek közül pedig (bár tudom, h sokan nem szeretik) nézd meg Somát pl. Van egy határozott személyisége, ami nem biztos, hogy mindenkinek bejön, de azt senki nem mondhatja, hogy nem egy igényes, magabiztos, pozitív hozzáállású nő. Ránézel akkor nem az jut eszedbe, hogy hú, de kövér...

De még tényleg nagyon fiatal vagy, nekem pl 16 ves korom előtt meg se fordult a fejemben, hogy pasizzak, de akkor is csak azért, mer elkezdtek csőstül jönni, de igazából annyira nem érdekeltek. Még korai ezen izgulni.

Egyébként meg ha fogyni akarnál mégis, akkor ne kezdj bele csak úgy, mert ilyen fiatalon azt nem szabad. Menj el a háziorvoshoz, és ő majd elküld kivizsgálásokra és dietetikushoz, így biztonságosan tudsz fogyózni, ha rászánod magad. Sok felnőtt is többet árt az egészségének az esztelen fogyókúrákkal, mintha nem tenne semmit, de te még növésben vagy, neked erre még jobban oda kell figyelned. Amúgy én megértem, ha nem szeretsz sportolni, énis csak nagyon kevés sportot szeretek (pl tánc), futni meg kifejezetten utálok...

2011. ápr. 17. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

A futással óvatosan!

Ha túlsúlyod van, akkor nem azzal kell kezdeni.

A fogyókúrához meg fiatal vagy.

Orvoshoz menj el: egyrészt kivizsgáltatni, nincs-e valamilyen hormonzavarod - másrészt pedig: milyen tornát ajánl?

Ha "jópasi" kell - tegyél is érte!

2011. ápr. 17. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

az én barátom minden nőre hajt(beleszámítva a vidéki teheneket is!!!!) és nagyban hasonlít Jerzyhez, tehát jó pasi

mindent össze vetve IGEN simán lehet jó pasid!!!!!!!

2011. ápr. 17. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez a "jó pasis" kijelentés hülyeség. egy pasi nem attól lesz jó pasi, mert jól néz ki, hanem mert úgy bánik veled, ahogy megérdemled. nem csal meg, szeret, törődik veled. és ez a komoly baj a lányoknál, h lassan tényleg mindenki a hajat, ruhákat, arcot, stb. egyszóval a külsőségeket nézik, és nem akarnak megsimerkedni olyan fiúval, aki esetleg nem néz ki olyan jól, de helyén van a szíve. olyat keress, aki önmagadért szeret. az a "jó pasi". és nem fogja érdekelni az alakod, ha tényleg szeretni fog.:)
2011. ápr. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!