Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az EST2-őt át tudom helyezni...

Az EST2-őt át tudom helyezni a c lemezről az f lemezre?

Figyelt kérdés
Szeretném áthelyezni az ETS2-őt és még pár játékot az f lemezre, mert a c lassan meg fog telni, és jobb lenne ha az összes játék egy helyen, az f lemezen lenne. Hogyan kell áthelyezni? Illetve törlődhetnek adatok a játékból?

2021. nov. 22. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában minden játékhoz van egy fiók, amiben az adataid vannak, ruhák, pályák stb. Eltávolítod a játékot, újratelepíted az f meghajtóra és bejelentkezel.
2021. nov. 22. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha Steam-en van meg, akkor a Steam kliensen belül megadsz telepítési útvonalakat, és szabadon tudod utólag is áthelyezni a már telepített játékokat is.
2021. nov. 22. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem is a legegyszerűbb simán újratelepíteni, ETS 2 is max 10GB vagy még annyi se amit letölt.
2021. nov. 22. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, először áttelepítettem a játékot, utána nem működött a truckersmp, és a végén annyira ósszekavartam mindent, hogy még a steamet is le kellett törölnom😅. De a lényeg, hogy újra működik minden. Köszönöm a segítséget!
2021. nov. 23. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!