Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlanátok olyan programot,...

Ajánlanátok olyan programot, akivel részletgazdak karaktereket lehet készíteni?

Figyelt kérdés

Akár telefonos alkalmazás, akár böngészős program, vagy letölthető az teljesen mindegy.

Elsősorban az lenne a jó, ha ingyenes lenne vagy minimális havi díjjal rendelkezne.

A lényeg az hogy minél részletesebben lehessen a karakter kinézetét kidolgozni, minél aprólékosabb és "egyedibb" legyen.

2021. nov. 22. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Grafikus karakterekre gondolsz vagy mire?

Gyakorlatilag bármilyen képszerkesztővel, még egy sima Microsoft Paintel is lehet rohadt részletes grafikát csinálni, ha kellő időd, kézügyességed, türelmed van hozzá.

https://www.youtube.com/watch?v=3eKBiEeag1A

De nyilván egy Adobe Illustrator az professzionálisabb.

2021. nov. 22. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
"részletgazdák"..?
2021. nov. 22. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
pl.: [link]
2021. nov. 22. 15:00
 4/9 A kérdező kommentje:

elírtam, elnézést *amivel részletgazdag

Olyanra gondolok, aminél vannak alap sablonok, de szinte mindent be lehet állítani, aprólékosan a karakteren

2021. nov. 22. 15:02
 5/9 Szirty ***** válasza:
Elárulod mit értesz pontosan "karakter" alatt?
2021. nov. 22. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, amit te keresel, az abban a formában ahogy te elképzeled, szerintem nem igazán létezik.
2021. nov. 22. 18:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát karakter alatt értem, mint pl egy könyv szereplője. Nem szeretnék grafikusnak fizetni érte, ugyanis nem publikálnám sehol, csak saját magamnak lenne rá szükség, mert jó lenne minden karakteremet nagyjából úgy látni, ahogy elképzelem. Ehhez valaki avatar készítő programra gondoltam. Találtam néhányat, de nem elég részletes az, ahogyan az avatart létre lehet hozni benne, túl sablonosak, nem leeht túl sok opciót csinálni. Olyanra gondoltam, ahol minden apró részletet (anyajegy, testalkat stb) mindent pontosan meg lehet határozni és nem néz ki ugyanúgy minden karakter.

#6 igen, lehet hogy ilyen pontosan nincsen, csak ha emgrajzoltatom valakivel :(

2021. nov. 22. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Jól látod a helyzetet.
2021. nov. 22. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Sims?:D
2022. szept. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!