Más is így van a hallásával,hogy az évek elteltével kevésbé részletgazdagon halljátok pl. a zenét?
Én csak 16 évesen kezdtem el fülest használni,mert nagyon érzékeny a fülem,kiskoromban sokat fájt,egyszer gondoltam kipróbálom már és az a hangzásvilág ami arcon csapott,ahogy bizsergeti a fülem a gitár,nem tudtam megülni 1 helyben mert ilyen csikizős érzés volt a hátamban ettől xD
Aztán ráfüggtem,de a hangerőre azért ügyeltem,mégis azt vettem észre,hogy ez az élesség kezd elkopni. Persze mikor voltam egy fülmosáson,élesebb lett minden de a zene már nem volt olyan mint ott a legelején.
Ha nekem mérsékelt hallgatástól ennyit romlott akkor egy metron bömböltető embernek mennyit?
Erre is gondoltam mondjuk.
De van egy koncertvideó amit így viszonyítási alapnak használok és annál tűnik fel leginkább hogy romlott a hallásom,mert eleinte még élesen hallottam az elbújt kis búgó gitár hangot,most meg csak nagyobb hangerőn hallom de akkor se túl intenzíven csak tompán
Ez a "Linkin park-Numb Itunes festivel 2011",a refrén alatt van az a kis búgó hang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!