Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha az okostelefonunk kamerája...

Ha az okostelefonunk kamerája valami súlyos bűncselekményt "lát"; akkor az vissza nézhető később is; bármikor?

Figyelt kérdés
Értsd.: Ha például; a kezembe van a telefon és a kamerája;és egy bűncselekmény felé "néz"; akkor az vissza nézhető később is valamiféle high- tech programmal(úgy értem; hogy maga a kamera amúgy nem megy rajta) vagy csak a valós időt lehet vele max így lechekkolni?

2021. nov. 21. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem tudod vissza nézni, mert az a mozgókép információ nem létezik a telefonba. Nem "látta".
2021. nov. 21. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem én; Nem"civil" progira gondoltam.

Kérdés: Létezhetnek elvileg olyasmi technológia; mely amúgy alkalmas lenne ilyen fajta műveletre? Pl. Vb vmi High-tech titkos szolgálostos progi? ELVILEG?

2021. nov. 21. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Túl élénk a fantáziád.

Attól függetlenül hogy giga mega titkosszolgálati hightech meg amit akarsz, ezeknek a rendszereknek is meg vannak a maguk határai. Olyan információt nem tudsz kinyerni egy rendszerből, ami ott nem létezett soha.

2021. nov. 21. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok; hol tarhat most legújabb high tech megfigyelo kém progi. Valaki esetleg; vki ' bennfentes"?
2021. nov. 21. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az adott pillanatban rögzített mozgókép adatokat az a telefon, a tulajdonos tudta nélkül, valamilyen titkos megfigyelés által, akkor az az adat valahol létezik és megtekinthető.

Viszont ha abban az adott pillanatban a kamera a tulajdonos tudtával vagy tudta nélkül nem rögzített semmit, akkor utólagosan nem tudod megnézni azt a nem létező kamerafelvételt mert nem vette fel a kamera, és az az adat nem létezik sehol.

Ez így vili?

Ennél szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni...

2021. nov. 21. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy arra néz a kamerája a telefonnak, attól még nem fogja megörökíteni a látottakat. Sem a saját tárhelyén, sem pedig máshol, mert erre nincs elég kapacitás, hogy minden jelentéktelen emberről végtelen mennyiségű felvétel tárolódjon valahol.

De, ha valaki el fog tűnni a közeljövőben, akkor majd gyanús lesz ez a kérdés...

2021. nov. 21. 22:45
 7/7 A kérdező kommentje:
:D
2021. nov. 21. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!