? Torrent programmal kapcsolatos kérdések
1. Kérdés: Be lehet állítani, hogy a szeletek ne össze-vissza töltsenek le, hanem egymás után?
2. Kérdés: Be lehet állítani, hogy 1 letöltésen belül több fájl esetében ne az összeset töltse le egyszerre, hanem kezdje az egyikkel, majd ha kész van, akkor térjen át a következőre?
Én uTorrent 2.2.1-et használok. (Nincs kedvem újabb verziót beszerezni és váltani sincs kedvem. (Ritkán használom a torrent-et, ezért nem éri meg újat tanulnom.))
Igen, de 3 féle prioritást lehet beállítani: "alacsony" "normál" "magas". Tehát 3 fájlt lehet lekorlátozni így, de én 10+-ot szeretnék. Ha 4-nek megadom, hogy magas, 3-nak normál, további 3-nak, hogy alacsony, akkor először egybe a 4 magasat fogja indítani, majd ha azzal végzett, akkor a 3 normált, végül pedig 3 alacsonyt. Vagy le lehet korlátozni az 1 torrenten belül futó állományok számát is? Én csak olyanról tudok, hogy az aktív torrentek számát lehet korlátozni, de 1 torrent számos fájlt is tartalmazhat, mint az esetemben.
Értem.
A priotizálásra pedig: ugyanezt írtam le a 2-es válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!