Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom aktiválni az...

Hogyan tudom aktiválni az office 2016-ot másik gépen?

Figyelt kérdés
Vettem egy új gépet, de az officet át szeretném költöztetni. Egyszerűen csak letöltöm és beírom az aktiváló kódot?
2021. nov. 1. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Ha egy másik gépre előzőleg már aktiváltad, akkor nem fog működni.

De javaslom megtekinteni egy híres videómegosztó keresési eredményeit a témában!

2021. nov. 1. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Az Office97-nél nincs ilyen probléma.. ;)

Sőt a Libre Office friss verzióját is sikeresen fel tudtam telepíteni másik gépre is és nem követelt aktiváló kulcsot.!

2021. nov. 1. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2: Ez igaz, és én is jobban preferálom a LibreOffice-t, nem csak azért, mert ingyenes, hanem azért is, mert stabilabb, és nem csak Windowsra érhető el.

De a kérdés nem erre vonatkozott.

Office licencet nem lehet csak úgy költöztetni. Azt egyetlen géphez vetted meg, csak azon használható.

2021. nov. 1. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

"Azt egyetlen géphez vetted meg, csak azon használható."

Igaz, de akkor is röhej! :-(

Az oké, hogy egy gépen használhatom, de miért kell újra megvenni gépcserénél? Mintha vennék egy TV-t, de azt csak egy lakásban használhatnám, és ha költöznék nem vihetném magammal, hanem az új lakáshoz újat kéne venni.

2021. nov. 1. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Én ezért is használom a 2007-es Office-t.

Az volt talán az utolsó, amit még nem kellett aktiválni.

Van hozzá érvényes kulcsom, és érdekes módon ahány gépre telepítem, mindegyiken működik, és néhány frissítés is lejön rá az MS Update (Windows Update) -n keresztül.

Nem mellesleg sokkal gyorsabb is, mint a 2019-es.

2021. nov. 1. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Igaz, de akkor is röhej! :-("

Igen, attól függően, hogy leírtam a tényeket, még nekem sem tetszik, hogy így van. Sőt, régebben még a Windowst is újra meg kellett venned (ha OEM verziód volt), ha alaplapot, vagy procit cseréltél.

Ezért is preferálom a nyílt forrású szoftvereket. Nincs tucatnyi különböző licencelési mód (amikbe néha még a saját technikai ügyfélszolgálatuk is belekeveredik, személyes tapasztalat...), senkit nem érdekel, hogy hány gépre telepíted, vagy hogy változtattál-e a gépeden. És nem kell azon izgulnom, hogy vajon amit csináltam, az a licenc szerint tényleg járható út-e.

De az igazi "kedvenceim" a havidíjas szoftverek. Addig használhatom, ameddig tejelek. Szép új világ...

2021. nov. 1. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
#5: Igen, de attól, hogy technikailag működik, még nem biztos, hogy jogilag is legális lesz. ;)
2021. nov. 1. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbb office enged újraaktivációt, ha dobozosat vettél akkor a dobozon kívül rá van írva. Utána terméktámogatást kell hívni, de nincs jó tapasztalatom.

Enyém (student and home) 3x aktivációt enged.

2021. nov. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!