Hogy kell másik eszközön aktiválni a Synthesiát?
Telefonon, a Play Áruházban megvettem a teljes verziót, és valami olyasmit ír, hogy gratulálunk, nem kell kétszer megvenned ugyanazt.
A telefonon a beállításokban találtam a olyat, hogy "Congratulations, everything is unlocked! Interested in Synthesia for PC or Mac? Claim your discount". Ha arra rányomok, azt írja a megnyíló oldalon, hogy "Congratulations, you're eligible for a discount! You shouldn't have to buy the same thing twice just to use it wherever you like. So, we've applied the full amount of your in-app purchase toward a Synthesia unlock key that can be used on most of our other supported platforms. The discount will be applied automatically when you visit the purchase page from this device. Thanks again!"
Rányomok arra, hogy purchase page, de ott csak ismét megvenni lehet.
A számítógépen is van olyan, hogy "Unlock Synthesia", de ott csak a vásárlás után kapott kódot lehet beírni. Ha megadom az email-címemet, azt írja, hogy "Retrieve your key » Failed! We couldn't find your key. Double check your email address. Do you remember if you had a different email address back then?"
Hát hogy milyen email címet adtam meg kb. fél éve az appban, azt nem tudom; de 90%-ban biztos vagyok benne, és mégsem fogadja el. Az alkalmazásban nem találok ilyen adatokat.
Köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!