Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ki lett cserélve a HDD, nem...

Ki lett cserélve a HDD, nem lehet az Epic Games Lauchert letölteni. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy hete ki lett cserélve a gépemből a HDD, mivel vizet kapott, így az kuka lett. E: meghajtó volt eredetileg, D: meghajtóra lett kicserélve, viszont valamiért az Epic Games Launcher nem akar letölteni, és azt írja, hogy "Invalid drive: E:\". Próbáltam azt is megcsinálni, amit az Epic Games oldalán írtak (Lemezkezelővel), viszont a végén azt írja, hogy "Invalid parameter". Próbáltam a CMD-ben is ezt megcsinálni, ott is ugyanezt írja.

A többi szoftvert le tudom tölteni az új HDD-re, viszont valamiért az Epic Games-t nem engedi. Mit lehet tenni ez ellen?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2021. okt. 29. 11:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A D meghajtót semmi se használja, mivel semmi sincs letöltve rá. Ezt lehet, hogy tudatnom kellett volna veled hamarabb, viszont csak most esett le, hogy mit is csinálok. Próbáltam az Unlockert, a Lemezkezelőt, egyiknél se engedte átnevezni. Megpróbáltam csökkentett módban is átnevezni, ott se sikerült, folyamatosan azt írta ki, hogy "Paraméter nem megfelelő". Biztos, hogy nem a HDD-vel van a baj?
2021. okt. 29. 18:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Azt könnyen ellenőrizheted a Hard Disk Sentinellel. [link]
2021. okt. 29. 18:31
 13/22 anonim ***** válasza:

Ja, és arra is nézz rá, nincs-e véletlenül beállítva virtuális memória (lapozófájl) a D meghajtóra is?!

Azt mondod, üres?

Akkor miért nem próbálod a lemezkezelőben > kötet törlése > új alapkötet létrehozása > betűjel: E

2021. okt. 29. 18:40
 14/22 A kérdező kommentje:
A Hard Disk Sentinel szerint kiválóan működik a HDD... Attól tartok, ez már így marad. A segítséget mindenesetre nagyon köszönöm!:)
2021. okt. 29. 18:43
 15/22 A kérdező kommentje:
#13 Nem engedi a kötetet töröni
2021. okt. 29. 18:45
 16/22 P.O.C. ***** válasza:
Hát én nem hagynám annyiba, inkább újra telepíteném az egész gépet.
2021. okt. 29. 18:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Virtuális memóriát megnézted nincs-e beállítva foglalás a D-re? Mert ha igen, az is megakadályozza az átnevezezést.
2021. okt. 29. 18:48
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 Nem igazán tudom, hogy mi az a virtuális memória. Felvilágosítanál légyszives?:)
2021. okt. 29. 18:52
 19/22 anonim ***** válasza:

tálca keresőbe beírod: névjegy > nyomj Entert

1. jobb oldalon a Kapcsolódó beállítások

2. Speciális rendszerbeállítások

3. speciális fül > teljesítmény >

4. beállítások

5. speciális fül > virtuális memória

6. módosítás

7. lapozófájl méretének automatikus kezelése minden meghajtón > pipa ki

8. ne legyen lapozófájl

9. beállítás

10. OK

11. alkalmaz

12. OK

13. gép újraindítása

14. lemezkezelőben betüjel módosítása

15. virtuális memória visszaállítása a fentiek alapján: lapozófájl méretének automatikus kezelése minden meghajtón > pipa be > OK > alkalmaz > OK > gép újraindítása

lásd: [link] (a kép pár óra múlva törlődik, ha kell később is, akkor jobb klikk a képen > kép mentése másként)

2021. okt. 29. 19:40
 20/22 A kérdező kommentje:

Valóban be volt kapcsolva a virtuális memória, viszont nem ez a probléma, mivel még mindig nem engedi átnevezni. Ugyanazt a szöveget dobja ki: "Invalid parameter". Mostmár tényleg reményvesztett vagyok.

A segítségeket nagyon köszönöm!:)

2021. okt. 30. 09:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!