Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A PC felismeri az xbox-os lemezt?

A PC felismeri az xbox-os lemezt?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy a pc-m felismer-e egy xbox cd-t?

Azért kérdezem mert hamarosan ki fog jönni a Forza Horizon 5, és azt a Microsoft oldaláról szeretném megvenni, de itt csak xbox-ra lehet szerintem, ha nem, cáfoljatok meg!

A válaszolóknak előre is köszönöm!

2021. okt. 24. 09:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Ugyan nekem xbox360om van, de itt például hiába van feltelepített a játék, akkor is kéri hozzá a cd behelyezését, anélkül nem indul el.
2021. okt. 25. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:

#11 "Csupán azért, mert feltelepítem és utána ugyanúgy el tudom adni jó pénzért."

Ha ez így működne már minden játékkiadó csődbe ment volna és nem lennének kalóz oldalak. Megvenné valaki a lemezt és utána átmenne ezer vagy tízezer emberen.

Ha lemezes játékot veszel az két módon működik. Az egyik, hogy a lemeznek folyton bent kell lennie a meghajtóban vagy nem indul el a játék. A másik pedig, hogy nincs is benne lemez csak egy digitális, egyszer felhasználható kódot kapsz ami elég valószínű modern PCs játékok esetén manapság.

2021. okt. 25. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!