A PC felismeri az xbox-os lemezt?
Olyan kérdésem lenne, hogy a pc-m felismer-e egy xbox cd-t?
Azért kérdezem mert hamarosan ki fog jönni a Forza Horizon 5, és azt a Microsoft oldaláról szeretném megvenni, de itt csak xbox-ra lehet szerintem, ha nem, cáfoljatok meg!
A válaszolóknak előre is köszönöm!
windows ra is lesz
amugyis windows 10 en mar barmivel jatszhatsz amivel xbox on
Ami az MS oldalán van, az mind digitális változat, nem kapsz semmilyen optikai lemezt. Megveszed és örökké megmarad az MS fiókoddal párosítva. Bármikor letöltheted és használhatod.
És lesz PC -re is. Nekem Game Pass ultimate előfizetésem van, és a PC -s XBOX app már jelezte hogy hamarosan elérhető.
"Azért kérdezem mert hamarosan ki fog jönni a Forza Horizon 5, és azt a Microsoft oldaláról szeretném megvenni, de itt csak xbox-ra lehet szerintem, ha nem, cáfoljatok meg!"
Az MS honlapján digitális licenszeket vásárolhatsz, fizikai termékeket nem is árulnak ott.
Értem, köszönöm a válaszokat!
Olyan kérdésem lenne még hogy amit kapok digitális kódot azt 1-szer vagy többször tudom felhasználni/aktiválni?
Előre is köszönöm!
Nem kapsz digitális kódot, MS Store-ból való vásárláskor, pusztán amit vásároltál onnantól elérhető lesz a Microsoft fiókodon amin bejelentkezve vásároltad.
De ha valamilyen szürkepiaci forrásból vásárolnál digitális kódot, azt természetesen egyszer, egy accountot lehet felhasználni.
Értem köszönöm!
És esetleg nincs olyan oldal amiről cd-s verziót lehet kapni?
Nyilván. Figyelni kell a hazai árukeresőket mikor jelenik meg, vagy ha lehetséges előrendelni valahol.
De miért olyan fontos az a CD? Sokkal kényelmesebb és gyorsabb felhőből telepíteni.
"De miért olyan fontos az a CD? Sokkal kényelmesebb és gyorsabb felhőből telepíteni"
Csupán azért, mert feltelepítem és utána ugyanúgy el tudom adni jó pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!