Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szép napot! dll fájlok és C++...

Szép napot! dll fájlok és C++ hibakódok megoldásában valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

3 napja nem játszottam a bf4-el,és a semmiből kaptam egy hibakódot,először hiányzik az MSVCP majd MSVCR120dll ,miután beraktam a mappába (bf4 majd system32) őket ez fogadott: Felkutattam az egész netet,mindenhol amiket tanácsoltak megcsináltam,driverek frissítése,C++ telepítők,.NET Framework,originen repair,még kitöröltem és újra is telepítettem a játékot,az se segített,azon kívül minden más játék megy,dll fájlokat is ellenőriztem,semmi...srácok,imádom ezt a játékot,2100 óram van benne,sose volt még ilyen,sose nyulkálok bele a windows fájlaiba se,csak játszok és tanulok. Olvastam egy olyat ha ezek nem működnek,az egész gépet ujra kell rakni,amit nem szeretnék.

Valakinek valami tipp?://

[link]

2021. okt. 14. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Telepítsd újra a bf-et.

Ezen kívül már mindent megtettél, amit lehetett. Az sfc /scannow eredménye mi lett?

2021. okt. 15. 10:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Újratelepíthetem,de nem hinném hogy megoldaná,mert már 2 napja megtettem,de egy próbát megér,nem?

Igen,lefuttattm,minden rendbe van :=/

[link]

2021. okt. 15. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:

"Felkutattam az egész netet,mindenhol amiket tanácsoltak megcsináltam"

Az itt [SOLVED] Battlefield 4 Not Launching on PC [link] vagy itt Easy Fix Battlefield 5 Won't Launch Issue - 2021 Guide [link] illetve itt Solved: Re: Infuriating problem... [link] javasoltakat is próbáltad már?

2021. okt. 16. 12:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Na hát sikerült! :)

[link]

EA Supporton küldték ezt a linket,itt leszedtem a 64,32 bites redistet,ami képzeld el 4x és 5x volt már leszedve... simán nem lehetett leszedni,hanem ki kellett másolni,és külön ablakba be kellett illezteni,leszedtem,telepítettem,és ujraindítás nélkül azonnal el is indult...fogalmam sincs hogy,de sikerült,köszönöm szépen hogy türelmesen segítettél! Rendes ember vagy!

2021. okt. 16. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, minden jó, ha jó a vége! :) Jó szórakozást!
2021. okt. 17. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!