Szép napot! dll fájlok és C++ hibakódok megoldásában valaki tud segíteni?
3 napja nem játszottam a bf4-el,és a semmiből kaptam egy hibakódot,először hiányzik az MSVCP majd MSVCR120dll ,miután beraktam a mappába (bf4 majd system32) őket ez fogadott: Felkutattam az egész netet,mindenhol amiket tanácsoltak megcsináltam,driverek frissítése,C++ telepítők,.NET Framework,originen repair,még kitöröltem és újra is telepítettem a játékot,az se segített,azon kívül minden más játék megy,dll fájlokat is ellenőriztem,semmi...srácok,imádom ezt a játékot,2100 óram van benne,sose volt még ilyen,sose nyulkálok bele a windows fájlaiba se,csak játszok és tanulok. Olvastam egy olyat ha ezek nem működnek,az egész gépet ujra kell rakni,amit nem szeretnék.
Valakinek valami tipp?://
1. Win+R > cmd > Enter > sfc /scannow > Enter
2. Távolítsd el az összes (most és régebben telepített) Microsoft Visual C++ programot
3. Töltsd le és telepítsd:
- Microsoft Visual C++ 2005 [link]
- Microsoft Visual C++ 2008 [link]
- Microsoft Visual C++ 2010 [link]
4. Menj a Battlefield mappájába > vc > vc2012Update3 > redist , és telepítsd:
- vcredist_x64.exe
- vcredist_x86.exe
Köszönöm szépen! Mindent megcsináltam lépésről lépésre,nem működött,DE!
A millió próbálkozás mellett a te lépéseid már értek valamit,mivel ha originen belül indítom a játékot,akkor elindul,de nem csinál semmit,hibát se ír ki,csak tölt. Ha battlelogrol inditom,tehát webről,ott is ugyan ez,kiírja hogy joining to server,de semmi..se kampány,de test range,de legalább már nem ír ki hiba üzenetet. Lehet van valami megoldás?
Gépet újraindítottad?
lemezkarbantartó > rendszerfájlok törlése > minden kipipálva > törlés
Persze,
rendszerfájlokat szabad törölni?
Próbáltam,viszont így megint kidobta a hibakódot,aztan indítottam simán,úgy nem csinált semmit,ugyan az történt mint amit leírtam feljebb.
Azon gondolkodom,hogy nem e hiányzik valami dll fájl... hát minden le van szedve,directx,.net framework,az összes c++ redist,akkor lehet valami dll hiányzik,de azt se tudom most hogy a system32 vagy sysWOW64 vagy a bf4 mappájából...De fix hogy valami egészen aprosag miatt nem indul,és csak nem vesszük észre. Szerinted telepítsem le megint a game-et,és nézzem meg milyen alap fajlok hianyoznak/vannak? Neked ha van,milyen fájlok vannak a játlk mappájába?
Ha hiányozna dll fájl azonnal sírna érte.
A dokumentumok mappában - elvileg - kellene lennie egy bf mappának a beállításokkal. Megpróbálhatod még, hogy azt a mappát átnevezed pl. bf_old-ra, és utána indítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!