Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy régi játék CD-t kér?

SIDLER22 kérdése:

Egy régi játék CD-t kér?

Figyelt kérdés

Találtam egy régi játékot CD-n amivel régen szerettem játszani.

A játék neve Dinosaur'Us 2001-es játék.

Sajnos az én gépemben nincs CD meghajtó ezért egy ismerősömnél lementettem a CD tartalmát majd itthon feltelepítettem. Telepítés után próbálom indítani és a CD-t kéri. Van erre valami megoldás?

#játék #cd #Windows 98 #Dinosaur'us
2021. okt. 13. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
No cd patch: [link]
2021. okt. 13. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Na, ez nem is biztos, hogy az a játék, de errefelé keresgess: no cd patch.
2021. okt. 13. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Másolásvédelem miatt nem fog működni ilyen könnyen, hogy duplikálsz vagy felmásolsz egy CD-t, és akkor elindul. Crackelned kell, mintha tört játék lenne, mivel ez az eljárás kerüli meg a másolásvédelmet és eredetiség-ellenőrzést (lemez kérése).
2021. okt. 13. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy, és ez most jutott eszembe (#1-2 vagyok), hogy lemezképet csinálj a lemezről és azt mountold be virtuális meghajtóba.
2021. okt. 13. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 ez se fog menni, nem hülye a játék, tudni fogja, hogy másolt. A 90-es évekbeli játékokkal még működött ez a trükk, nekem van egy 2001-es játékom ami már meg tudja állapítani, hogy az eredeti CD van-e benne vagy másolat. Sőt, ezt oly módon állapítja meg, amit a Win 10 már rootkitnek tekint és blokkolja (crackel működik a játék, de azért az ciki, hogy törni kell egy eredeti játékot, aminek megvan az eredeti lemeze). Régi XP-s gépen kiválóan működik.
2021. okt. 13. 17:57
 6/8 A kérdező kommentje:

5-ös nem. Nem tudja :D

ISO-ba beraktam és így tényleg elindult.

Köszi a válaszokat.

2021. okt. 13. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor az még elég régi.
2021. okt. 13. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
#4 megoldása a legjobb. A Slysoft-nak vagy a DVDfab-nek erre külön szoftverei is vannak. Másolás védett CD-ről, játékról is simán lehet back-upot készíteni.
2021. okt. 14. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!