Melyik beállításokat vegyem lejjebb ha kevés a ram-om?
Figyelt kérdés
Assassin's Creed Odyssey-ben melyik beállítási mód igényli a legtöbb ramot? A laptopban van egy i7-9750H proci ill. gtx 1660 ti 6gb tehát ezekkel nincs baj... viszont a 8 gb rammal igen... Esetleg vannak olyan beállítások amiket lejjebb veszek kevesebb ramot igényelne és több fps-em lenne?2021. okt. 12. 18:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs. RAMot kellene venned.
3/5 anonim válasza:
Vegyél még bele 8 giga ramot. Az ára nem vészes, cserébe lesz egy használható géped.
4/5 anonim válasza:
Hát sajnos ezt csak új rammal tudod megoldani.
5/5 anonim válasza:
Tesomnak is hasonlo gepe van, 32 gb tetettem a notebookomba es az ő notebookjaba betetettem az egyik 8 gb ramot, igy 16 gigaja van es mar nem panaszkodik. Ugyh min egy 8 gb vagy egy 16 gb modult vegyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!