Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik licenszű Windows...

Melyik licenszű Windows kulcsot vegyem?

Figyelt kérdés

64 bites Win 10 pro-m lesz, nézem előre a termékkulcsokat viszont erre vonatkozólag egy helyen van 4 változat is belőle:

32/64bit (OEM)

32/64bit (Reatail)

32/64bit (Fpp Retail)

64bit(OEM)

tanácstalan vagyok mert beleolvasgattam de nem igazán értem, valaki faék egyszerűséggel elmondaná a különbségeket? pl. az OEM-nél sem volt világos hogy csak egy telepítésre érvényes, vagy csak egy alaplaphoz, egy gépre? mert nem mindegy. illetve mirét van külön 64-es ha vannak előtte mindkét változatra jók szóval áh segítsetek

2021. okt. 7. 23:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Az OEM gyári licensz, azt jelenti, hogy hardver specifikus, tehát ha azt egyszer megadod a gépeden, akkor csak arra fogod tudni használni, tehát ha pl alaplapot cserélsz, vagy gépet, akkor másik kulcs kell majd, amit újra meg kell venni. Az interneten vigyázni kell, ha ilyet veszel és az már egyszer volt aktiválva egy gyártó gépén, akkor nálad nagy valószínűséggel nem fog működni. A kereskedelmi verziónál ez nem probléma, viszont drágább.
2021. okt. 8. 05:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!