Segítség! Tegnap óta nem működik a Screensharing Discord-on! Ha megosztom az ablakot, azonnal disconnect-el. Csak a Discord saját ablakát tudom streamelni, semmi mást(?)
Figyelt kérdés
Másnak is van ilyen problémája? Esetleg megoldása?
Windows 11-et használok, ha ez számít valamit.
2021. okt. 7. 18:48
2/4 A kérdező kommentje:
Oké, látom nem ment át, hogy mire vagyok kíváncsi.
Akinek van Discord-ja, letesztelné a képernyőmegosztást, hogy kizárhassak néhány hibafaktort?
2021. okt. 7. 19:30
3/4 anonim válasza:
NEm tudom hogy fennáll-e még a probléma, de nekem most probléma nélkül működik a screensharing. Windows 10 Pro-m van, asztali Discord alkalmazás. Szerverszobában próbáltam a megosztást. 3 monitorom van, egyiken a DC, másikon Opera GX Ezzel a kérdéssel. Normál teljes képernyőmegosztást indítottam, nem ablakmegosztást.
Remélem segítettem.
4/4 A kérdező kommentje:
3# A jelenség szerencsére csak 2 napig állt fenn, utána magától megjavult :)
2021. nov. 4. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!