Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy van ez a Windows-os...

Hogy van ez a Windows-os gépekkel manapság?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdem: Manapság lehet kapni összerakott PC-ket, vagy mint régen, nekünk kell összeválogatni, ha az ember jót akar?

Évek óta laptopot használok így nem is követtem. De mkst asztalit vennék. Láttam, hogy vannak összerakott gépek is, de mi éri meg jobban,

2021. okt. 6. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Legolcsóbb mindig az ha te dolgozol nyilván.

Vannak márkás összerakott gépek, vannak cégek által összerakottak pl PCX kínál milliónyi változatot, meg te is összekatogtathatsz egyet.

Vannak félig kész mini gépek.

Kérdés a felhasználás, és a pénzügyi keret, na meg az igények.

2021. okt. 6. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Néhány webshopon van gépösszerakó ahol te választod ki mit szeretnél az asztali gépedbe és kidobja mi mivel kompatibilis és külön kérheted hogy darabokban kéred a kiszállítást vagy egyben. Én is évek óta laptopot használok de tavaly kellett egy jóval erősebb asztali gép más egyéb dolgokra. Akkor én itt helyben nem tudtam hova menni mert ami volt szaküzlet már megszűnt, pontosabban mással foglalkoznak így netről kellett rendelnem. Akkor némi utána járással megvettem azt ami kellett a géphez mindent összeállítottam egy gépösszerakóba és nem rendeltem meg hanem körbe jártam a megbízható webshopokat hogy mi hol olcsóbb és a kiszállítást is beleszámoltam hogy érné meg nekem jobban. Annyi hogy a video kártya meg a gépház, tápegység megvolt ezekre nem kellett költenem.Körbe jártam mindent megvettem apránként a cuccokat és amikor minden megvolt akkor összeraktam, feltettem a windowst. Ha már windows ha UEFI-s biosal ellátott lapot veszel akkor érdemes a windowst UEFI modban telepíteni mert így sokkal jobban fog futni a gépeden mint ha a nem UEFI-s változatot telepítenéd. Ezt én nekem egy ismerősöm javasolta amikor összeraktam a gépet hogy UEFI-st telepítsem ha nem akarok kínlódni vele.
2021. okt. 6. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Vannak, és egyébként régen is voltak. Egyrészt vannak a márka-PC-k, amik egy nagyobb márka által előre összeállított konfigurációk. De sok üzlet eleve összerak kész modelleket pont azoknak, akik nem akarnak, vagy nem tudnak maguktól összeállítani egy gépet.

Bár én ezzel mindig is úgy voltam, hogy én ismerem az igényeimet, én tudom, hogy mit mire, hogyan fogok használni, ami korántsem biztos, hogy passzol másvalaki elképzeléseihez.

2021. okt. 6. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha magadnak rakod össze, az olcsóbb, de tudnod kell, mit csinálsz, hogy ne legyen aránytalan vagy inkompatibilis a config.

Vehetsz márkás asztali gépet is, de az jóval drágább, viszont jobbak a garancia feltételei (általában, nem mindig).

Amit nem szabad megvenni, azok a hipermarketekben árult összerakott gépek, mert az mind hulladék.

2021. okt. 6. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!