Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha két partícióm van, akkor a...

Ha két partícióm van, akkor a windows 10 gyári visszaállítás funkció csak azt gyalulja le amin az operációs rendszer van?

Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 12:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Majd nézd meg a feladatkezelőben, az indítás fülön, hogy nincs-e ott engedélyezve. Ha mákod van, akkor ott le tudod tiltani, de ha ez valami nagyon rosszindulatú cucc (nem kerestem rá), akkor ez nem fog segíteni.
2021. szept. 30. 13:22
 12/21 A kérdező kommentje:
Easy Video Maker meg ahogy néztem még nem tom hány ilyen easy brandes cuccot felhordott a gépre. Én is próbáltam utána olvasgatni, de gyakorlatilag semmi kézzelfoghatót nem találtam róla.
2021. szept. 30. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

Products

Easy Video Maker

Easy Video Editor

Free Video Maker

Free Movie Maker

Free Video Cropper

Free Screen Recorder

YouTube Movie Maker

Make YouTube Video

Lyric Video Maker

Karaoke Video Maker

2021. szept. 30. 13:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen erről van szó, viszont a kérdésemre ezzel nem kaptam válasz. :D
2021. szept. 30. 13:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Valamit telepítettél, ami hozta őket magával...

Rendszervisszaállítás az ominózus program telepítése előtti időpontra?

2021. szept. 30. 13:44
 16/21 A kérdező kommentje:
Vagy most nem értem ezzel mit akartál. Igen ez egy rohadt nagy scam vírus szoftvercsomag ami nem engedi hogy megszabadulj tőle. Most belinkelted a hivatalos oldalukat, ezzel én mit csináljak? :D
2021. szept. 30. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Láthatod, melyik programokat kell legyilkolnod (ami még ezzel jött).
2021. szept. 30. 13:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi volt az a program, aminek a telepítésével ezek is érkeztek? (vírusírtó, játék?)
2021. szept. 30. 13:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Mondom még egyszer, ezeket már mindet ledúrtam egy uninstall manager progival, de fogja magát és magától visszatelepíti őket .
2021. szept. 30. 13:50
 20/21 A kérdező kommentje:
Most hogy így agyalok, lehet a videószerkesztőt magát én telepítettem fel, szóval az a ludas.
2021. szept. 30. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!