TomW kérdése:
Hogyan menthetek le egy fájlba egy frissen telepített windowsos partíciót, későbbi, újratelepítés helyetti visszaállítás céljábó?
Figyelt kérdés
A W10 újra telepítése helyett szeretném egyszerűen egy elmentett fájlból visszaírni a partícióra a frissen telepített/beállított Windoes 10 -et. Régebben próbáltam az Easeuse -t, el is mentette a komplett partíciót, de soha sem sikerült neki újból kiírni, mindíg belesült. Egyébként saját bootlemezzel indult, így csinálta. Milyen program tudná ezt megcsinálni nekem?#Windows #partíció lementés
2018. nov. 21. 10:06
1/4 anonim válasza:
Régen a norton Ghost volt erre a tökéletes megoldás.
2/4 anonim válasza:
Acronis True Image
AOMEI Backupper Professional
Genie Backup Manager Professional
Ezek mind erre valók.
3/4 anonim válasza:
Paragon Backup & Recovery Free
Ingyenes, lehet vele bootlemezt is készíteni USB dugóra. Egy régebbi verzióját sokat használtam. Ez az új nem tudom, hogy hogyan működik, mert már nincsen rá szükségem, de majd kitapasztalod.
4/4 anonim válasza:
Én a CloneZilla-ra esküszöm. Puritán a felülete, de interaktív és tökéletesen működik.
Bebootolsz róla és tud menteni helyi HDD-re, USB-re és hálózatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!