Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A WINDOWS-10-ről mi a vélemény...

A WINDOWS-10-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A gépem jelenleg a W7-el működik, de már feltétlenül újra kellene telepíteni. A Windows 10-ről elég sok pozitív és rengeteg negatív véleményt hallottam. A szavazaton kívül rövid, tömör vélemények is érdekelnének!

2021. szept. 28. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ledlámpa a vályogházba...

Azér szar itt az összes Windows, mert az eredeti amerikai van át európaiasítva...

Rakás olyan funkció eszi az erőforásokat ami euópában nem szabvány, és nincs is kihasználva soha, de kiiktatni nem lehet...

2021. szept. 29. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Augusztusban meghalt az a gépem, amin Windows7 volt, azt nagyon szerettem, de hiába, ami elromolhatott, kilenc év után el is romlott. Szerencsére még le tudtam menteni. Évekkel ezelőtt kaptam egy laptopot, Windows 10-el, pokoli rossz volt (Celeron proci). Aztán vettem egy használt Thinkpadot és azóta megváltozott a véleményem. Persze ez Windows 10 Pro, egyszerű a startmenű, de alig használom. Jó gyors kis notebook, amig nem tudok jobbat venni. Windows 11-re azt írja, nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, de van SSD, 8 GB ram, és van rajta ESET Internet Security. Jó lesz néhány évig.
2021. okt. 14. 21:17
 13/14 Thunderfairy ***** válasza:
40%
Nyugodtan használd a Win 10 Pro-t. Az eddigi legjobb Windows.
2021. dec. 21. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Szár, utálom!
2022. jan. 31. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!