Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha a steam-et, a steamservice...

Ha a steam-et, a steamservice nélkül futtatom, abból mi lesz?

Figyelt kérdés

Nemtudom, mire való ez a steamservice, de ahogy látom, a steam és dolgai, elindulnak enélkül is, ha úgy futtatom, igazából, számítógépes játékkal, elég rég játszottam, szóval megjött a kedvem hozzá, valami ingyenes-hez.

A SteamService mikor fut, internetet használ, és küld adatokat valahova, pár byte méretben, ezt sikerült blokkolni, a program futtatása közben is, mármint az internethozzáférését, tűzfal nélkül. Az összes hozzáférését, blokkoltam, de most el is tűntettem. Tehát, ez az anticheat-eknek, nem fog szólni? :D Hogy nem fut a steamservice.exe.

2021. szept. 20. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján a VAC-védett szerverek kidobhatnak, mert nem fut a szolgáltatás:

[link]

(Reggel még meg voltál sértődve, hogy miért kötnek beléd mások, miközben folyamatosan ilyen buherálásokat csinálsz tök feleslegesen, és vakon, mert nem tudod miket kapcsolgatsz ki-be. Ami nem romlott el, ne akard megjavítani.)

2021. szept. 20. 19:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Hmm, szerintem te összekeversz valakivel :D Én nem sértődtem meg itt. Okés, ha nem fut a szolgáltatás, és a Vac nem működik, akkor a másik megoldás, futva hagyom a szolgáltatást, csak korlátozom a hozzáférést mindenhez.

Igazából, válaszoló, nem felesleges, mert csak a teszt kedvéért teszem, egy digitálisan aláírt, és nemzetközileg elfogadott programmal, egy anticheat is kiüthető, ez érdekes-nek tűnt, ezt akarom most kipróbálni.

2021. szept. 20. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!