Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy régi pentium d 2 mag...

Van egy régi pentium d 2 mag 2 szál 3.0GHz processzorom 8gb ddr2 rammal milyen operációs rendszert érdemes rárakni?

Figyelt kérdés
Windows 7 vagy windows 8.1 vagy még esetleg a windows 10 is felmenne e rá?Más kérdés az,hogy mi támogatja még a windows 7-est bőngészők frissítései vagy vírusirtók ilyesmik vannak e még rá érdemes e még felrakni?És a windows 8.1-nek van e még valami támogatása a microsoft által vagy mint a windows 7-nél felsorolt dolgok támogatása?Egy ismerősömnek E8400 procival meg 8gb rammal láttam működő windows 10-et el lehetett vele lenni de itt ott nyögvenyelős volt pl bejelentkezés induláskor,vagy néha a youtube videóknál vagy mikor csinált valamit leginkább a processzor terhelődött és ezért volt lassú.De ezeket leszámítva el volt vele netezgetés film nézés zene hallgatás.

2021. szept. 19. 16:26
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

20/

De szerinted a zorin light mehet? Nem sok féle linuxot ismerek még a linux mintről olvastam,hogy gyengébb gépeken elvan

2021. szept. 19. 18:15
 22/46 anonim ***** válasza:
0%
Azért próbáld ki windowssal is. Csak mert van egy hasonlóan szar laptopom és az linuxxal lassabb, win alatt meg a youtube videó hitvány felbontásban elvan, Linux alatt nincs.
2021. szept. 19. 18:21
 23/46 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem, Ubuntu alapú, ami Debian vonal. Az nem rossz kiindulási alap, de ne az legyen a szempont, hogy a DE annyira hasonlítson a Windowsra, amennyire lehet. Ez kevesebbet számít, mint gondolnád.

Egy Lubuntu, Xubuntu vagy Mint Xface szerintem biztosabb alap.

2021. szept. 19. 18:32
 24/46 A kérdező kommentje:

22/

Úgy látom olyan ez mint a vásárlás mire eldönti az ember,hogy na akkor linux mindig jön valaki aki mást mond aztán dönthetek magam.

2021. szept. 19. 18:34
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mondom meg hogy mi a jó én csak javaslom hogy a Windows próbaja nélkül ne donts
2021. szept. 19. 18:37
 26/46 anonim ***** válasza:
Elinditod az installt a háttérben netezel kb nettóban 15 perc az eletedbol de pontosan tudni fogod
2021. szept. 19. 18:38
 27/46 A kérdező kommentje:

26/

Úgy érted felnyomom a windowd 10-et kicsit tesztelgetem aztán kipróbálom egy linuxot?

2021. szept. 19. 18:41
 28/46 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg próbáljam a windows 8.1-et?
2021. szept. 19. 18:42
 29/46 anonim ***** válasza:
9%

Igen. Miért ne ? Mit vesztesz ? Itt beszelgetsz közben vagy tévézel, tényleg pár perc a nettó munka vele a tobbi várakozás.

És sokkal okosabb leszel , mert tudni fogod hogy melyik kell neked. Semmi veszteni valód nincs. ameddig itt megy az irogatas már régen megtehetted volna

2021. szept. 19. 18:44
 30/46 A kérdező kommentje:
Hát ez az egész egyenlőre macerás pendrájvról nem tudom bootolni a telepítőt meg még szarakodik valamivel
2021. szept. 19. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!