Hogyan kel telepiteni pendrájvrol?
Hogyan kel feltelepiteni
asus p4vp-mx nemtudom hogy inditsam el a telepitest valaki valamiben tudna tanacsot adni
Köszönöm
No és mit szeretnél telepíteni Lorenzo?
Egy programot, vagy operációs rendszert?
Mert ha mondjuk notepad++-t, akkor megnyitod a pendrive-ot aztán elindítod rajta a setup.exe-t.
Windows10 van a pendrájvon youtubén nésztem hoyan kel elinditani a telepitést és utána amikor nyomom az f8 at csak katog és kikapcsol magátol a gép
Lemezröl esélyeseb?
Ez a történét ugy kezdödöt hogy elcseréltem egy telefont ere a számitogépre aminek anyi hibája van hogy felkel telepiteni fel adja a rendszert windows xp rendszer van rajta de nem is a rendszerel van bajom hanem az hogy az egerem világit de nem mozdul semere
Egy ismerösömtöl elkértem a pendrájvot amin win10 van nésztem youtuben hogy hogyan is kel feltelepiteni a biosba beis álitotam elsödlegesnek a pendrájvot elmentetem
Ujra inditotam a gépet ki irja hogy Asusp4vp mx
Alata meghogy setup a del amibe belepek a boot menube
Deha aszt nem nyomom meg akor bead egy feketeseget kb egy 2 cmt csikot es nyomom az f8 at csak katog es kikapcsol magatol ha nem nyomom akor is ha a biosba visza alitok mindent akor meg fel adja a rendszert de az egeret bilentyut nem ismeri fel csak világit
Ezért kérdem hogy valaki volt esetleg hasonlo helyzetbe vagy valakinek volt e ijen pc je hogy tudna segiteni
Ha azon XP van, akkor W10 nem lesz.
Mert vagy túl régi
Vagy túl új.
W10-hez legalább 4gb ram, és 2 magos 1.5ghz-es Proci kell, plusz 80gb SSD/hdd
intel xenon a procija 2800 gigaherces
8 gb ram
250 VINYO
Pendrive helyett viszont DVD-t javasolnék, különben biosban vacakolhatsz a pendrive hdd-ként való felismertetésével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!