Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Aki Messenger helyett Viber/Wh...

Aki Messenger helyett Viber/Whatsapp/egyéb appot használ chatelésre, az miért azt használja? Mi az, amit ezek tudnak és a Messenger nem?

Figyelt kérdés

Szinte az összes ismerősömnek van Messengerje és azon is kommunikálunk. De néha társkeresőn mégis belefutok olyanba, aki pl. Viber-ezni akar, és nem értem miért. Messengeren is lehet telefonálni, videofonálni, fájlt küldeni. Ráadásul a telefonszámodat sem kell kiadnod.

Külföldieket tudom, hogy általában Whatsappolnak, ott talán előbb volt Whatsapp mint Facebook és azért?

Szavazás: Melyik appot használod a legtöbbet kommunikálásra?

2021. szept. 4. 17:04
A kérdező szavazást indított:
Messenger
Viber
Whatsupp
Telegram
Signal
Snapchat
Instagram
Egyéb
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a vibert inkább az idősebb korosztály használja.
2021. szept. 4. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Vibert használok többet, főleg családtagokkal, barátnőkkel. Egyszerűen nekem kezelhetőbb, gyorsabb. Páromnak pl nincs messengere, facebook profilja, így vele is egyszerűbb. :)
2021. szept. 4. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Barátaimmal Discordon beszélek, sokkal jobban tetszik, plusz mindig kijelzi rögtön ha írnak, nem úgy mint a Messengernél.
2021. szept. 4. 17:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Dehát a messenger is kijelzi rögtön, ha írnak.
2021. szept. 4. 17:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszem magam olyan távol tartani a facebook infrastruktúrától és egyéb adathalász szolgáltatóktól, amennyire csak lehet.
2021. szept. 4. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Discord. Felügyelik így scam, reklám, pedofília nincs és nagyon ritka. Biztonságos felülek amit aktívan fejlesztenek jó irányba.
2021. szept. 4. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Facebook és társait messziről kerülöm, undorító az egész.

(Karácsonyig tudnám sorolni, mennyi baj van vele)

Vibert azonnal tudja mindenki, ha regelsz, akinek megvan a számod, köszi nem....

Egy olyan platformot kerestem, ami:

-Androidon és Windows PC-n is működik

-Windows-ra is van dedikált program/alkalmazás

-Stabilan működik

-Nincs köze a facebookhoz

-Laptopon akár dolgozni is tudok a használata közben

(Videó renderelés, Youtube-ozás, stb)

-Nem zabálja az erőforrást, a CPU szinte meg sem érzi.

-Akár külföldiekkel történő HD minőségű videochat (csoportos is)

-Bármilyen fájl átküldésének lehetősége

(Akár korlátozott mérettel, de lehessen pl. PDF-et vagy pár megás ZIP-et átdobni.

Mindegyik kritériumnál szépen sorban estek ki az alkalmazások, egyetlenegy volt, ami megfelelt mindennek.

LINE: Free calls & Messages a neve.

2021. szept. 4. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:

A társkereső amit a kérdező említett egy külön téma,

hiába preferálom én is a messengert (mert szinte mindenkinek van),

teljesen idegeneknek nem nyitok azzal, hogy tessék ott a facebookom kutakodjál arról amit a baráti körömnek "megosztok" (férfi vagyok, nőkre még inkább igaz ez).

2021. szept. 4. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:

4

Nekem nagyon ritkán jelzi ki

2021. szept. 4. 19:38
 10/10 Hintalow ***** válasza:

Tökmindegy, hogy mit akarsz használni, az emberek többsège azt használja, amit az ismerősei, elvègre velük akar kommunikálni.

Telepìthetnèm èn is az itt felsorolt programokat, csak aztán jól nem lenne kinek ìrogatnom bennük, mivel az egèsz családom/baráti köröm messengeren kommunikál 🤷

2021. szept. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!