A F1 2021 még mindig egy igénytelen félarcade fizikailag, vagy már rendesen le van szimulálva?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 23:13
2/5 anonim válasza:
Ha ilyen irányvonal érdekel Assetto Corsa, Race 07 és társai továbbra is.
Bár hozzáteszem hogy ha az F1 széria elmenne full sim. vonalra szerintem bukná a népszerűségét lehet azért nem lépik meg.(bár hozzátéve hogy sim. játékot a Codemasters soha nem csinált, Dirt Rally is ezt a köztes vonalat képviselte csak)
3/5 anonim válasza:
Igen, sajnos ugyanolyan rossz. Hétvégén és angliai munkaszüneti napokon a szerverfelügyelet is nulla, a a legtöbb lobbi befagyva állt most is 3 napig.
4/5 anonim válasza:
Még annyit, hogy a beginner friendly szekció viszont hasznos újítás. Végre nem kell vadászni azokra a lobbikra, ahogy ki van kapcsolva az ütközés.
5/5 A kérdező kommentje:
2: igen azok megvannak, szoktam is versenyezni velük, csak reménykedtem hogy talán hivatalos f1 játék is felfejlődött az évek során, mert nagyon sok minden azért elég jól van megcsinálva benne. De ha a vezetés még mindig az a scriptelt megcsúszás érzésű gagyi, mint ami 5-10 éve volt, akkor nem szenvedek vele..
2021. szept. 2. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!