Hogy tudok Neroval lemezképfájlt kiírni?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy 2 db-ot kellene egy dvd-re rárakni, de csak egyet lehet betallózni.2010. aug. 30. 16:41
1/3 anonim válasza:
szerintem simán arra mész hogy adat lemez és a fájlt felmásolod én már csináltam ilyet, nem arra kell menni hogy lemez létrehozás képfájlból vagy ilyesmi
2/3 anonim válasza:
A lemezképfájl olyan mint egy teljes cd-dvd lemez, egyszere csak egyet tudsz lemezre irni (~mintha lemezt másolnál). Ha adatként irod akkor többet is lemezre irhatsz tárolás céljábol (a dvd mérete, 4.7GB szab csak határt), de nem bootol be, virtuális meghajtóba mountolni kell.
3/3 A kérdező kommentje:
duplarétegű dvd-re akarok kiírni egy dupla dvd-s filmet. szóval jó lenne, hogy ha az asztali dvd lejátszó le is tudná játszani. ha adatként írom ki, akkor biztos, hogy nem fogja.
2010. aug. 31. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!