Mennyire biztonságos a Plex? A Kodi addon-ok?
Plexen nem olyan rég elkezdtek felkerülni ingyen nézhető filmek, de vannak pénzért is filmek.
Kodi addon-ok meg gondolok az ingyenes filmnézős oldalakra hogy a Kodin nézhessem addon segítségével hogy ne legyen vírusos a gépem, vagy azok az addon-ok is fertőzhetnek?
Csak a hivatalos oldalról töltöm le őket, vírusirtó nem riaszt hogy baj lenne filmnézés közben.
Vírusirtó szerint ez is trójai a kodiban a film oldala, most már nagyon mérges vagyok hogy semmit nem lehet már nézni ingyen biztonságban, se Stremio, Popcorn Time, Zona.
Kép:
A kodit en nem hasznaltam csak a plexet es azt is a innen toltotem le [link] es a filmeket torrentrol leszedtem es a plexet csak azert tartodtam hogy az osszes pc-en telon/tv elerheto legyen a filmkonyvtar.
Szerintem a filmbirodalom oldala virusos hasznalj inkab jobbmintatv-t vagy mozzicsilag vagy valami hasonlo oldalt
A Kodi addonok nem rejtenek kártevőket?
Más oldalakat nem tudsz amit nézhetnék Kodiból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!