Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Alt tab, tálcázásnál megint a...

Alt tab, tálcázásnál megint a játék nyilik meg??

Figyelt kérdés
Akadt egy problémám. Játszom, le alt tabozok és kijon a másodlagos, pl chrome. Amikor bezárom a chrome-ot ujra megnyilik a játék. De nem nyitottam meg csak bezártam. Hogyan lehet azt beállítani, hogy amikor ki alt tabozok a játékból és bezárok valamit ne a játékot dobja be ujra. Megakarom nyitni a spotifyt de nem birom mert megint a játékot dobja fel. (a játéknak van kis menüje mikor ki alt tabozok) és amikor azt is csak le tálcázom akkor is megint magát a játékot nyitja meg. Annyi amikor ki alt tabozok és letálcázok vagy kinyomok valamit ne a játék nyiljon meg ujra.
2021. aug. 17. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Alt+Ctrl+Tab és választhatsz az alkalmazások között.
2021. aug. 17. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
de én csak az asztalon akarok nyitni/irni dokiba. De ha bezárom a dokit akkor ujra megnyílik a játék nem én nyitom meg ujra a játékot
2021. aug. 17. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Pl. Chrome bezárás előtt nyisd meg amit akarsz így nem fog a játék egyből beugrani.
2021. aug. 19. 06:36
 4/5 A kérdező kommentje:
ha csak a játék van nyitva nem tudok alt tabozni az asztalra.
2021. aug. 19. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:
ha letálzácom a chromeot akkor is beugrik a játék :/
2021. aug. 19. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!