Mi a különbség a demo és a teljes megvett játék között?
Figyelt kérdés
Az Euro Truck Simulator 2-re vonatkozik a kérdés.2021. aug. 17. 12:22
1/5 anonim válasza:
A demo csak próbaverzió, betekintő a játékba, megnézheted hogy normálisan fut-e. Az alap funkciókat használhatod, vállalhatsz néhány fuvart, amíg el nem éred az 4. szintet, tovább nem enged fejlődni a játék. Elvileg játszani sem, utána már meg kell venned a folytatáshoz. Nyilvánvalóan nem fogsz egy ingyenes demoval egy teljes értékű játékot megkapni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Kipróbáltam és furcsáltam hogy "teljes" a játék..de erre voltam kíváncsi #2 de köszönöm #1-nek is :)
2021. aug. 17. 12:36
3/5 anonim válasza:
Demo (korlátozottan játszható pl. időben 30 perc vagy páyaszámban 1 pályát a 100-ból) azért van, hogy kipróbálhasd, tetszik-e a játék, ha igen, akkor megvásárolhatod a teljes verziós változatot.
4/5 anonim válasza:
A demo mindössze egy alapocsan megkurtított változata a játéknak, ami épp csak arra való, hogy kipróbáld, érezd, milyen vele játszani, és ha tetszik, akkor megvedd a teljes verziót.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ismét!A demó jelentésével tisztában vagyok,csak fura volt hogy szinte egy teljes játékot kaptam a demóban több fuvarral.Ezért sarkítottam ki a kérdést direkt az ETS2-re.
2021. aug. 17. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!