Mit gondoltok a fosspead használatáról utorrent gyorsitására?
Nekem semmivel nem lett gyorsabb.
Próbáltam még az utorrent speedup pro nevű progit az szintén semmit nem gyorsított rajta.
De lehet hogy az én készülékemben van a hiba :D
Az interneted FELtöltési sebessége általában kevesbb, mint a tizede a LEtöltésednek. Ettől eleve sokkal lassabb lesz a feltöltés, mint a letöltés.
Ami előfordulhat, hogy a torrentezés szempontjából nem aktív a kliensed, vagyis a te uTorrentedhez nem tudnak kívülrő csatlakozni, mert a tűzfalad nem engedi a csatlakozást. Tűzfal általában szokott lenni a számítógépeden is, illetve ha van routered, akkor azon is be kell állítani egy port-továbbítást (Portforward) a géped felé. Így kicsivel több lehetséges embernek tudod visszaadni (feltölteni) a letöltött adatokat.
De az is lehet, hogy egyszerűen "senkinek" sem kell az, amit te letöltöttés és azért megy lassan fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!