Tippek a Windows gyorsítására?
Figyelt kérdés
Csak érdeklődnék, ti hogyan, miért, mivel "gyorsítjátok" a windowst, bármi tipp, leírás jöhet, karbantartó programok is.2011. jún. 25. 17:10
1/4 anonim válasza:
CCleanr;
Registry Winner;
Smart Defrag;
Fél évente újratelepítés.
2/4 anonim válasza:
Free Registry Defrag.
Első, most megnyugodtam. Azt hittem, csak nekem kell folyton újratelepítenem a Windows-t. Tele van már vele a hócipőm. Megnyugtat, hogy nem egyedi eset.
3/4 anonim válasza:
valamint töredezettség mentesíteni sem árt néha, esetleg vírust írtani.
én winem születési dátuma 2009.02.18., azóta is bírja, pedig már mindent cseréltem kb. nem panaszkodom a gyorsaságára.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
én advanced system care ingyenes verzóját használom, meg UAC kikapcsolva, szolgáltatásokból 1-2 kilőve, ilyesmirek is gondoltam
2011. jún. 25. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!