Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Régi gépbe betett új alaplap,...

Régi gépbe betett új alaplap, boot menüben nem talál bootolható eszközt,mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy régi gépbe vásároltunk egy új alaplapot és processzort, az alaplap: gigabyte B460M DS3H. A Boot menüben megtaláltuk, hogy érzékeli a dvd-t, az SSD-t és a winchestest. A SATA felsorolásnál kiírja hova vannak dugva.

Viszont amikor boot sorrendet szeretnénk állítani azt írja ki, hogy nem talál olyan eszközt, amiről bootolhatna. Az SSD-n van windows 10 telepítve.

Mi lehet a hiba, mit lehet tenni?

2021. aug. 7. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
uefi vagy legacy?
2021. aug. 7. 21:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Megnéztem a leírásban, mi az ami kérdezel, ezt találtam, megnéztem a menüben, és átállítottam Enabledre.

CSM Support Enables or disables UEFI CSM (Compatibility Support Module) to support a legacy PC boot process. Enabled Enables UEFI CSM. Disabled Disables UEFI CSM and supports UEFI BIOS boot process only. (Default)

Rámentettem, és elindult a Windows.

2021. aug. 7. 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem így jó lesz.
2021. aug. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!