Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha Windows 10 frissítést...

Ha Windows 10 frissítést követően nem indul a gép akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Informatikában jártasok segítségét szeretném kérni. Windows 10 Home van a gépemen, tegnap este kiírta leállításnál, hogy frissítéseket telepít majd leáll a gép. Gondoltam ok, ilyen rendszeresen van. Kikapcsolt a gép, majd fél órával később eszembe jutott valami, bekapcsolásnál bejön az alaplap logója de tovább nem megy.. ott lefagy... próbáltam F8-at nyomogatni a Boot lehetőségek érdekében de semmi... Bios setupot sem érem el. Mit lehet ilyenkor tenni? SSD-n olyan dokumentumok vannak amik jó lenne ha nem vesznének el.. és persze biztonsági mentés sem készült(én hülye!). Hátha valaki megszán valami jó tanáccsal. Előre is köszönöm.

2021. jún. 27. 07:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A megoldás, mint mindig amikor a Windows elbäsz valamit, a Linux. Live USB-ről bebootolni, lementeni a fontos adatokat, aztán Windows telepítővel megkísérelni a javítást (rollback frissítés előtti verzióra).

Ha nem megy, újratelepítés (lehetőleg Linuxra).

2021. jún. 27. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!