Linuxosok! Milyen disztribúciót használtok és milyen asztali felülettel?
Figyelt kérdés
Egyetértek abban, hogy mindenki aszerint válasszon operációs rendszert, hogy milyen gépe van és mire szeretné használni de engem csak szimplán az érdekel, hogy ti mit használtok. Egyébként én több disztribúciót is próbáltam de amit rendszeresen használok az a Manjaro Linux KDE Plasma asztali felülettel.2021. aug. 3. 20:11
11/23 anonim válasza:
Az asztali gépemen Linux Mint Mate, a Raspberryn Raspberry OS (ami egy Debian fork) LXDE-vel, a netbookomon Lubuntu, a VPS szerveremen pedig Debian, grafikus felület nélkül.
14/23 kockagolyo válasza:
Ubuntu 18.04 w/ XFCE. Talán valamikor idén váltok 20.04-re, de az XFCE marad.
17/23 anonim válasza:
Nos a főbb szálakon futó Linux disztribúciókat természetesen kipróbáltam, amelyik tetszett azt tovább is használtam (használom). A többi meg azokra épül...
18/23 anonim válasza:
Most jelenleg ubuntu szervert használok elsődlegesen grafikus felület nélkül, mellette van tesztekre egy ferenos.
Szeretem még az ubuntu cinnamon remixet is, és persze a mintet. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!