Hogy gyakorolhatnám a linuxot ha nem lehet feltenni a laptopomra?
Nyilván jobb dolgom sincs mint kamu kérdéseket írogatni egy laptoprol xD
Virtuális gép indításakor egyszerűen lefagy és nem indítja el sose.
Fos úgy ahogy van
Akkor mondjuk kezdd azzal, hogy tedd újra a gépet egy az egyben, vagy vidd el egy hozzáértőhöz. A legjobb lenne hivatalos szervízbe, vagy ha garanciális akkor annak megfelelő helyre.
Nem értesz hozzá, viszont a gépnek más baja van, egyáltalán nem "gyenge" vagy "fos".
Sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy te tetted tele minden sz*rral, megnyitogattál mindent kikapcsolt vírusírtóval, vagy egyszerűen addig terhelted nagyobb gépigényű cuccokkal, míg végül belerokkant szegény cpu/gpu.
Először a gépet javíttasd meg, utána mókolj Linux-szal.
#9 vagyok:
"sajnos a virtual box sem megy:D nem birja"
"egyszerűen nem kompatibilis vele"
Meddig etetitek még trollit?
Ismét #9, kérdezőnek:
Kapsz egy utolsó esélyt, ha erre is akadékoskodsz akkor troll vagy.
Töltsd le, telepítsd, majd csatold a linux ISO fájlját a meghajtóhoz. Olyan linuxot használj, amelyik tud live módot.
Csak megjegyzem, hogy ez még a fos Pentium III gépemen is futott XP alatt!
Megint #9:
Hoppá! Az XP kapcsán eszembe jutott valami!
Nézd meg a boot menüben, hogy a Sata nativ mode mire van állítva? Enabled, vagy disabled?
Próbáld meg átállítva a telepítést!
Viszont arra ügyelj, hogy az eredeti rendszeredet MEG NE PRÓBÁLD átállítva be bootolni!!!!
A win7 például nálam enabled módben lett telepítve, de az XP telepítő kifagyott, és fórumok segítségével kiderítettem hogy ez volt az oka. Átállítottam disabled-re, és simán feltelepítettem.
Ezután figyelmetlenül disabled módban akartam be bootolni a win7-et. Úgy kifagyott, hogy a büdös életben nem tudtam újraindítani! Kinyírtam, rakhattam újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!