Ha win10 ujratelepitesekor törlöm a c meghajto particiot, az elvesztett adatok később recovery programmal visszanyerhetők lesznek?
,,A HBCD tartalmát (amit duplakatt után felcsatol az iso-ból a win) pedig simán másold rá egy Fat32 pendrivera. HP-nál a bootmenü tudtommal az Esc. Onnan már kezeli a másik usb-be dugott nagy ntfs hdd-t is.,,
ez egy picit számomra mint kevesbe hozzáértő leirnád légyszi érthetőbben?
mi az a hbcd?
a bootmenü az megvn odáig eljutottam itt tudtam beállítani azt is hogy a pendrivból készített win10 telepítőt felismerje.
de nekem itt csak ennyi van:
f1 system information
f2 system diagnostics
f7 hp sparekey
f9 boot device options
f10 BIOS setup
ENTER coninue startup
van valami netes leírás a hirensboot használatára? az f9 lenomásával előjönnek a pendrivok, akkor azt fogom csinálni hogy letöltöm ezt a hbcd-t és bedugom. de nem tiszta hogy azután mit kll tennem, majd irok.
természetesen megnéztem 3 vagy 4 ötletet a linkből kiprobáltam és nem jöttek be, de a többit is ki fogom, de azok időigényesebbek. a másik pc meg oyan lassú hogy kínlódom a pendriveok előkészítésével de lassan meglesz. egyelőre köszönöm a segitségeteket rettentő rendesek vagytok, egyelőre ennyi elakadtam
gyerekek, köszönök mindent el se hiszem de sikerült, feltettem az ubuntu op rendszert én minen fájlom letudom menteni egy külső vinyóra.
a következő lépes a windows ujratelepitese lesz de az majd holnap v holnapután
Telepítéskor NE csinálj partíciókat! És uefi módban telepíts. [link] Ráérsz a D: partíciót utólag létrehozni a beépített lemezkezelővel. (C zsugorítása majd új elsődleges part)
(Nem Linux ez) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!