Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van egy vodafone tv-m de azon...

Van egy vodafone tv-m de azon csak hdmi van. A monitoromon csak VGA és DVI csatlakozó van. A gépben van hdmi, és ha abba beledugom a vodafone tv-t, akkor nincs valami program ami így a monitorra küldené a jelet?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
DVI-HDMI kábel kell, a kettő oda-vissza kompatibilis. Viszont csak kép lesz, hang nem, így a boxra egy külön hangkeltőt kell rákötnöd, vagy ha van a monitorban hangszórónak jack bemenet, akkor jack-RCA kábellel tudod belevezetni.
2021. júl. 14. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Kell még egy HDMI audio extractor, nem tudom, honnan jött az előzőnek az RCA... Ezek elég drágák, inkább vegyél másik monitort.
2021. júl. 14. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy a boxokon szokott lenni valamilyen analóg kimenet, mivel azok pont arra valók, hogy tudd nézni a digitális tévét régi, analóg tévéken. Általában RCA, vagy SCART, de az simán átalakítható.
2021. júl. 14. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
"de azon csak hdmi van" innen gondoltam hogy nincs más, és én sem látok a képeken, bár nem túl jók. [link]
2021. júl. 14. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak HDMI kimenet van rajta. A gépeken is általában kimenet van.

Ha a két kimenetet összekötöd nem fog működni.

A gépen kéne lennie digitális AV bemenetnek.

2021. júl. 14. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajna valóban az új monitor még a "legolcsóbb"

megoldás.Olyan filléres átalakító létezik ami

DVI-ből HDMI-t csinál de nem tudom fordítva működik-e

és ilyenbe nem láttam DVI "anyásat"

[link]

2021. júl. 14. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
DVI-HDMI-nél elvileg oda-vissza megy a konverzió, sima kábelként is lehet kapni. Mondjuk én is HDMI kimenetet és DVI bemenetet kötöttem össze.
2022. szept. 17. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!