Zene készítő programot tudtok ajánlani? (infók lent)
Figyelt kérdés
Semmi komolyra nem kéne csak ki akarom próbálni hogy milyen, ezért ingyeneseket írjatok légyszíves, és ne free trial-osokat. Köszi előre is.2021. júl. 13. 23:08
1/5 anonim válasza:
Pár ingyenes a teljesség igénye nélkül:
* Cakewalk: [link]
* LMMS: [link]
* Jeskola Buzz: [link] Psycle: [link] és Sunvox: [link] (itt a hangszereket különböző összetevőkből építheted fel)
* OpeMPT: [link] illetve MilkyTracker: [link]
* VCV Rack: [link] (ez moduláris szintetizátor)
* Pure Data: [link] (Ha a generatív/procedurális zenekészítés érdekel)
* Mixxx: [link] illetve VirtualDJ: [link] (ezek mixelőszoftverek)
2/5 anonim válasza:
Én Ableton-t használok lassan 4 éve. Előtte Fl Studio-t használtam 4 évig, de nekem nem jött (Ez nem azt jelenti, hogy neked sem fog beválni!). Bár mind a kettő fizetős, de ncore.pro vagy thepiratebay org oldalról leszeded, és kész is. :D
Sok sikert!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat
2021. júl. 13. 23:44
5/5 elistvan válasza:
Ingyenes a örök triál a Reaper de neked kell rá vst-ket telepítened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!