Tud v a l a k i ajánlani 3D-s animáció (CGI) készitő programot Windowsra?
Mellesleg a Blender miatt kár volt fárasztanod magad az XP-vel :)
Ez a kiegészítője is érdekelhet:
hát igen, win 10-re is jó a Blender.
#2,3 koszi a segitséget!
Még néhány adalék:
Egy remek (bár meglehetősen testes, 100MB) kiegészítő, kifejezetten ember-modellezésre:
Egy hasonló célú szoftver, amely jól együttműködik a Blenderrel (én már régen nem használtam, de tapasztalatom szerint így van):
Mivel a Blenderbe más formátumú modelleket is importálhatsz, külsősként jól jöhet még ez az Autodesk-szoftver:
[link] (nézz bele a videókba is)
A Blender maga is tartalmaz kitűnő szobrászeszközöket, de régebben általában egy-két lépéssel előrébb járt a Sculptris. Ha jól értem, ez a program most új nevet kapott, és csak regisztráció ellenében tölthető le. Lehet, hogy csak az én dilim, hogy ez már nem az a „completely free!” kategória, amit az oldal ujjongva hirdet... ha téged nem zavar, érdemes próbát tenni vele, mégiscsak egy echte ZBrush-készítményről van szó:
(Megjegyzés: Ha rákeresel, a régi Sculptrist még számtalan letöltőoldalon megtalálod. Illő vírusellenőrzés után ezzel is kísérletezhetsz.)
Ez meg egy zseniális programocska, 3D-modellek szerkezetének egyszerűsítésére, átrendezésére:
A modellezéssel való ismerkedés elején talán nem érzed még szükségét, később annál hasznosabb lesz, érdemes bespájzolni. Közvetlenül nem kezeli a .blend-fájlokat, de több népszerű, a Blender által is exportálható-importálható formátumot igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!