Ilyen animációt, hogy lehet készíteni?
Itt van maga az animáció: [link]
Arra lennék kíváncsi, hogy a kép körül forduló objektumokat mivel és milyen formában lehet létrehozni, milyen programokban van erre mód?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Nem értem, miért pontozta le valaki az első választ. A módszer egyrészt kézenfekvő, másrészt tökéletesen működik. Ugyanígy készültek az alábbiak is (nálam az Imgur valamiért meghülyült, remélem ott behívhatók).
Szkennelt kép, Gimp, OpenShot: [link]
Szkennelt kép, Gimp, Blender: [link]
Szkennelt kép, Inkscape, Blender: [link]
Annyival kiegészíteném a kolléga hozzászólását, hogy a parancssoros FFmpeg programmal a téged érdeklő animált GIFfé tudod alakítani az elkészült videót, ekkor értelemszerűen nem muszáj „tetszőleges ideig” forgatnod. Elég egyszer, majd a nézegető végtelenítve játssza le. Egyébként én is így tettem, de ahogy látom, az Imgur visszaalakítja videóvá – ha ezt tudom, eleve az .mp4-eket töltöm fel.
Az FFmpeg itt tölthető le: [link]
Én az átalakításhoz a következő varázsigét használtam:
ffmpeg -i fajlnev.mp4 -vf scale=500:-1 -r 10 -f image2pipe -vcodec ppm - | convert -delay 10 -loop 0 - fajlnev.gif
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!